Sinop Asansörlü Nakliyat

Sinop Asansör Nakliyat +90(544) 445 33 57

Sinop Asansörlü Nakliyat Mobil asansörü kuran operatörümüz, Tüm belgelere sahiptir. Eğer mobil asansörden düşen eşyalarınız olursa eğer firma olarak bunu da biz karşılıyoruz. Asansörlü taşımacılık ’ta Genelde müşterilerimiz tedirgin olurlar, aslında heyecan yapılacak korkulacak hiç bir şey yok Mobil asansör teknoloji harikası ile eşyalarınız ekibimiz tarafından Dikkatli ve güvenilir bir şekilde taşıması gerçekleştirilmektedir.

SİNOP ASANSÖRLÜ NAKLİYAT

Sinop Asansörlü taşımacılık, firmamız asansörlü taşımacılık hizmeti ile Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek ve eşyalarınızın zarar görmemesi ve de Personelin yorulmaması adına bir Teknoloji harikasıdır. Mobil asansörlerimiz genelde balkondan kurulmaktadır. balkona kurulmaya müsait değilse eğer ekibimiz camınızı söker ve eşyalarınızı camdan taşımaktadır, evinizde bulunan cama bizden kaynaklanan hasar meydana gelirse firma olarak biz karşılıyoruz.

Asansörlü taşıma sistemi ile riski en aza indirin…

Sinop Asansörlü nakliye şirketi olarak toplamda 2 adet asansörümüz ile Sinop başta olmak üzere Türkiye genelinden gelen taşımacılık taleplerini karşılamaya devam etmekteyiz. Firmamızda bulunan tüm asansörlü eşya taşımacılık ekipmanları son sistem otomatik düzeye sahip ekipmanlar arasındadır. Sizlerde eşya taşımacılığı hizmetlerinde sorunsuz düzeyde nakliye hizmeti almak için özellikle yüksek katlarda oturan müşterilerimiz asansörlü nakliyat hizmetini tercih etmeleridir. Daha fazla bilgi almak isterseniz müşteri temsilcimiz ile görüşme yapabilirsiniz.

Sinop Asansörlü Nakliyat Fiyatları


ankara evden eve nakliyat


Sinop Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat hizmetleri konusunda uzman şirket experinin evinizdeki keşfiyle başlayıp tüm detaylar tespit edilir ve taşınma gününün ön hazırlıkları belirlenir. Taşınma esnasında eşyayı alabilecek kapasitede araç kullanılır. Evdeki tüm eşyalar tarafımızdan paketlemesi ve ambalajlaması yapılır.2 oda 1 salon eşya için en az 5 kişilik bir ekip çalışır. Ambalajlama esnasında size özel yeni ve temiz malzeme kullanılır.


Evden Eve Nakliyat Esnasında


Taşınmadan 24 saat önce buzdolabının defrost edilmesi.
Bulaşık, çamaşır ve kurutma makinelerinin içlerinin boşaltılması ve hortumlarının sökülmesi.
Elektrikli cihazların fişlerinin çıkarılması.
Mutfakta bulaşık bırakılmaması.
Ütünün içerisindeki suyun boşaltılması.
Yanınızda götüreceğiniz kıymetli ve değerli eşyaların hazırlanması.
Apartman yöneticileri, site yönetimi ve apartman görevlilerinin taşınma hakkında bilgilendirilmesi.
Gazete, ekmek servisinin iptal edilmesi.
Mümkünse asansörün taşınma sırasında kullanılması için izin alınması.
Taşınma sabahı için evinizin önünde kamyon için park yeri ayrılması.

Yorumlar

Yorum Gönder